Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Succes major anunțat de Ministerul Mediului: 384 de transporturi de lemne a fost declarate ilegale în urma sesizărilor cetățenilor

lemne autostradă

Ministerul Medidului anunţă că, de la 1 februarie, au fost peste 1.200 apeluri la 112, cu privire la transportul materialelor lemnoase, iar 384 au fost declarate ilegale. În acelaşi interval, Aplicaţia Inspectorul Pădurii a fost descărcată de peste 18.900 de utilizatori, informează News.ro.

”Aplicaţia mobilă Inspectorul Pădurii a fost descărcată din Magazin Google Play de peste 18.900 de utilizatori, în aproximativ o lună şi jumătate de când a fost lansată varianta îmbunătăţită a acesteia. De asemenea, peste 16.900 de utilizatori au accesat site-ul Inspectorul Pădurii (www.inspectorulpadurii.ro) în aceeaşi perioadă. Cel mai mare număr de accesări ale site-ului Inspectorul Pădurii a fost înregistrat pe 11 februarie: peste 6.100”, a transmis, iercuri, Ministerul Mediului.

Potrivit sursei citate, în perioada 01.02.2021 – 18.03.2021, au fost sesizate şi înregistrate un număr de peste 1200 apeluri la 112, cu privire la transportul materialelor lemnoase.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Dintre acestea, 875 s-au dovedit a fi legale, 384 au fost declarate ca transporturi ilegale în urma verificărilor, iar pentru 24 de transporturi ale materialelor lemnoase apelantul nu a putut comunica numărul mijlocului de transport.

”Aplicaţia Inspectorul Pădurii este instrumentul prin care orice cetăţean poate interoga baza de date a SUMAL 2.0 şi poate afla detalii despre transporturile de material lemnos. Noua variantă Inspectorul Pădurii beneficiază de o interfaţă mai prietenoasă şi de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte experienţa utilizatorului”, a mai transmis Ministerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.