Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Succes pentru tenisul de masă românesc - Eliza Samara a câștigat Liga Campionilor

tenis de masa

Tenisul de masă românesc este din nou la nivel înalt, dar de această dată în Liga Campionilor, prin Eliza Samara. Sportiva în vârstă de 30 de ani a câştigat cea mai importantă competiţie la nivelul echipelor de club, cu TS Enea Siarka Tarnobrzeg (Polonia) potrivit mediafax.

Ultimul act s-a desfăşurat în sistem tur – retur. Tarnobrzeg a câştigat în faţa formaţiei din Croaţia, Dr. Casl, chiar la Zagreb. Scorul general a fost 6-4. În retur, românca a adus un punct, iar Ying Han, colega sa de echipă, a adus două. La final, Eliza Samara a postat pe pagina personală de Facebook mesajul: ”Echipaaaaa!!! Această echipă tocmai a câştigat Liga Campionilor!!! Ce meciuri, ce emoţii, ce tensiune, totuşi am reuşit să câştigăm!!!”.

Samara este la al treilea trofeu al Ligii Campionilor. Ea a mai câştigat compteiţia şi în trecut, alături de Fenerbahce Istanbul
La nivel de echipă naţională, Eliza Samara este campioană europeană de 4 ori (2005, 2009, 2011 şi 2015)

Performanţa Elizei încununează o perioadă foarte bună a tenisului de masă românesc. În urmă cu o lună, la Campionatul Mondial din Ungaria, Ovidiu Ionescu a cucerit medalia de argint, alături de spaniolul Alvaro Robles. În finală, au jucat pentru aur cu chinezii Long Ma/Chuqin Wang, dar au pierdut cu 4-1 (3-11, 11-8, 7-11, 3-11, 5-11).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.