Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Succes RĂSUNĂTOR pentru elevii români: au câștigat madalia de aur și de argint la Olimpiada Internaţională de Informatică în Echipe

b1.ro
medalie de aur

Echipa Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu" din Bucureşti şi echipa Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova, reprezentantele României la a III-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică în Echipe, au obţinut medaliile de aur şi de argint, informează News.ro.

Citește și: Primele INCIDENTE la o secție de votare: Au fost chemați pompierii

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă seară, de Ministerul Educaţiei, medaliată cu aur, echipa Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu" are următoarea componenţă: Ovidiu Răzvan Hârşan, Ştefan Manolache, Alexandru Petrescu, Ioan Cristian Pop şi Andra Elena Mircea (rezervă). Toţi cei cinci elevi sunt în clasa a XII-a.

Echipa Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova a intrat în posesia medaliei de argint în următoarea formulă: Maria Alexa Tudose (clasa a XI-a/Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale" din Ploieşti), Ioan Alexandru Ilaşi (clasa a XI-a/Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti), Matei-Costin Banu (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Mihai Viteazul" din Ploieşti), Theodor-Ştefan Cristea (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale" din Ploieşti) şi Andrei Onuţ (clasa a IX-a/Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale" din Ploieşti) - rezervă.

Echipele au fost însoţite şi coordonate de Nuşa Dumitriu-Lupan (inspector şcolar -Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui şi director al Centrului Judeţean de Excelenţă Vaslui) şi Elena-Daniela Lica (profesor la Liceul Teoretic „I.L. Caragiale” din Ploieşti şi director al Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova). Olimpiada Internaţională de Informatică în Echipe a avut loc la Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.