Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sucevean arestat pentru contrabandă cu ţigări, conducere fără permis şi sub influenţa drogurilor

contrabanda tigari

Un sucevean în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins de poliţişti conducând un autovehicul cu număr fals de înmatriculare, cu permisul suspendat şi sub influenţa drogurilor, dar şi cu cu 9.400 de pachete de ţigări de contrabandă în maşină, potrivit unui comunicat remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Valoarea ţigărilor de contrabandă a fost estimată la circa 173.000 de lei.

Bărbatul a fost prins în flagrant delict în cursul zilei de 3 decembrie, în timpul unei acţiuni a poliţiştilor de la Criminalitate Economică.

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ - A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept...

"La data de 3 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, împreună cu poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bistriţa-Năsăud, au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 36 de ani, din judeţul Suceava, bănuit de contrabandă cu ţigarete. Astfel, în judeţul Bistriţa-Năsăud, bărbatul a fost oprit în trafic, iar, în urma controlului autovehiculului, poliţiştii au descoperit 9.400 de pachete de ţigarete, care nu aveau aplicate timbre sau banderole de marcaj fiscal emise de autorităţile din România. Prejudiciul cauzat bugetului general consolidat al statului a fost estimat la 172.960 de lei", se precizează în comunicat.

A fost solicitată şi intervenţia poliţiştilor rutieri, care, în urma verificărilor efectuate, au constatat că suceveanul avea dreptul de conducere suspendat şi a fost testat pozitiv pentru cocaină, iar autoturismul pe care îl conducea avea aplicate plăcuţe cu numere de Italia, deşi era înmatriculat în Germania şi radiat din circulaţie.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei şi reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Bistriţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare au fost retrase, conducerea unui vehicul cu permisul suspendat şi sub influenţa unor substanţe psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.