Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suciu, la semnarea unui contract de finanţare la Techirghiol:Îmi voi face treaba, indiferent de culoarea politică a administraţiilor

Inquam Photos/ Octav Ganea
Daniel Suciu

Viceprim-ministrul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a semnat miercuri un contract de finanţare în infrastructură împreună cu primarul liberal al oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu, felicitându-l pe acesta şi menţionând că nu a venit "cu mâna goală", chiar dacă edilul nu face parte "din partidele care asigură coaliţia majoritară", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Propunere șocantă! O susținătoare USR-PLUS vrea ca avortul să fie obligatoriu!

"Pentru domnul primar, care nu este coleg cu mine de partid, ba din contră, n-am venit cu mâna goală şi am venit cu un proiect de finanţare, de data asta pe POR, şi cred că astăzi este o zi foarte importantă şi de mare bucurie pentru Techirghiol", a spus Suciu.

Proiectul semnat cu primarul din Techirghiol, în valoare de peste 10 milioane de lei, are drept obiectiv general asigurarea infrastructurii publice necesare dezvoltării turismului balnear în staţiunea Techirghiol şi valorificarea extinsă şi durabilă a Lacului Techirghiol, ca resursă naturală şi culturală pentru întregul litoral românesc.

Citește și: EXCLUSIV Planuri mari pentru Rareș Bogdan în Parlamentul European – Cum îi va apăra pe toți românii

"Este cel de-al patrulea proiect, depus de Primăria Techirghiol, care obţine finanţare. Au fost depuse până în prezent şapte proiecte în valoare totală de peste 15 milioane de euro, proiecte care vin să dezvolte staţiunea balenară Techirghiol. Iată că avem deja semnate patru dintre aceste proiecte care însumează o valoare de peste 11 milioane de euro, şi care vin să contribuie decisiv la dezvoltarea şi îmbunătăţirea infrastructurii. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestor proiecte, dar şi celor care ne-au sprijinit pentru a putea fi finanţate", a declarat primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu.

Citește și: Propunere șocantă! O susținătoare USR-PLUS vrea ca avortul să fie obligatoriu!

La rândul său, vicepremierul Daniel Suciu a afirmat că proiectele de dezvoltare a localităţilor nu trebuie să aibă culoare politică.

"Mă bucur să fiu astăzi la Techirghiol unde va începe implementarea a două proiecte importante pentru acest oraş. Primul dintre ele este cel al Ministerului Sănătăţii prin Sanatoriul Balnear Techirghiol, iar cel de-al doilea, este acesta prin care se dezvoltă partea de infrastructură a unei viitoare zone turistice din oraşul dumneavoastră. (...) Cu cât ne depărtăm de Bucureşti, oamenii şi autorităţile locale sunt, totuşi, mai raţionale şi când au ceva de spus cu subiect şi predicat vizavi de implicarea Guvernului, o spun. Vă felicit, domnule primar, chiar dacă nu faceţi parte din partidele care asigură coaliţia majoritară. (...) Eu am spus-o de fiecare dată, atât timp cât ocup această funcţie de ministru, indiferent de culoarea politică a administraţiilor, îmi voi face la fel treaba", a afirmat ministrul Dezvoltării Regionale.

Citește și: Ieşire dură din interiorul Băncii Naţionale! Omul lui Mugur Isărescu ‘atacă la baionetă’

Viceprim-ministrul Daniel Suciu a participat, alături de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi la lansarea unui proiect de investiţii în valoare de circa 27 milioane de lei, la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.