Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suedia: O parte a aeroportului Landvetter, de lângă Goteborg, evacuată din cauza unei alerte cu bomb

alerta terorista

Poliţia suedeză a evacuat o parte a terminalului pentru zboruri interne a aeroportului Landvetter, situat în apropierea oraşului Goteborg, din vestul Suediei, în urma unei alerte privind existenţa unei bombe, relatează DPA, care citează postul de televiziune public suedez. 

Purtătorul de cuvânt al poliţiei suedeze, Peter Adlersson, a afirmat că experţii genişti deplasaţi la locul incidentului analizează două pungi de plastic găsite în terminalul pentru zboruri interne. 

Ulf Wallin, reprezentant al companiei Swedavia, care administrează aeroportul, a precizat că s-a primit ''o ameninţare externă'' şi în consecinţă poliţia a intrat în stare de alertă. 

Pasagerii atât de pe zborurile interne, cât şi de pe cele externe pot în continuare să efectueze operaţiunea de check-in la aeroport. Deocamdată niciun zbor nu a fost deviat spre alte aeroporturi. 

Cotidianul regional Göteborgs-Posten, citat de site-ul de ştiri thelocal.se, a relatat că o substanţă explozivă numită pentyl ar fi fost găsită în zona de sosiri a aeroportului. Informaţia nu a fost confirmată de poliţie sau de reprezentanţii administraţiei aeroportului. 

Măsurile de securitate au fost consolidate în aeroporturile din Suedia în urma atentatelor comise la Bruxelles pe 22 martie şi soldate cu 32 de morţi şi 340 de răniţi. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.