Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suflu nou la echipa de baschet U-Banca Transilvania Cluj - L-a achiziţionat pe fundaşul american Michael Dixon

minge de baschet

Echipa de baschet U-Banca Transilvania l-a achiziţionat pe fundaşul american Michael Dixon, în vârstă de 30 de ani, care măsoară 1.85 metri, potrivit news.ro

Dixon posedă şi cetăţenie gruzină şi a debutat chiar la echipa naţională a Georgiei. Din acest punct de vedere, merită precizată prestaţia sportivului din meciul cu Serbia, din preliminariile FIBA World Cup 2019. În acel joc, Dixon a izbutit nu mai puţin de 36 de puncte şi a adăugat alte 9 pase decisive.

Citește și: BREAKING SURSE Costel Alexe, fost ministru al Mediului, este demnitarul luat în colimatorul anticorupție-A primit 22 de TONE de tablă prin intermediul unei rude

Michael s-a născut pe 1 decembrie 1990 în Kansas City, statul Missouri. A absolvit în 2014 colegiul Memphis, apoi şi-a început cariera internaţională, semnând cu BC Dzūkija din Lituania. Conducătorul de joc a mai evoluat la BC Pieno žvaigždės (Lituania), Nymburk (Cehia), AEK Atena (Grecia), SIG Strasbourg (Franţa), Bahçeşehir Koleji (Turcia) sau Pallacanestro Reggiana (Italia).

În stagiunea precedentă, Mike a bifat prezenţe şi în Basketball Champions League, alături de cehii de la Nymburk. Drept dovadă, el s-a remarcat cu medii de 13.2 puncte, 3.7 pase decisive şi 2.3 recuperări în BCL. În plus, jucând la Nymburk, jucătorul a cucerit titlul de campion al Cehiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.