Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUGA se alătură celorlalți doi membri ai grupului BTS chemați în armată

https://www.emag.ro/
grup pop bts

SUGA a devenit cel de-al treilea membru al faimosului grup K-pop sud-coreean BTS care a fost chemat în armată, însă artistul va executa începând de vineri un serviciu alternativ celui militar din motive medicale, a declarat pentru AFP agenţia HYBE, care manageriază această trupă de băieţi.

În zece ani, grupul BTS, alcătuit din şapte membri, a devenit un fenomen cultural mondial, a adus sume colosale economiei sud-coreene şi este urmat la concertele sale de o "legiune" internaţională de fani, cunoscută sub numele de ARMY, conform Agerpres.

Toţi bărbaţii sud-coreeni care sunt apţi din punct de vedere fizic trebuie să efectueze un serviciu militar de cel puţin 18 luni. După o dezbatere care a durat mai mulţi ani pentru a se stabili dacă BTS merită o scutire, Jin, cel mai în vârstnic membru al grupului, a început serviciul militar în decembrie, urmat de colegul său J-Hope, în aprilie.

SUGA "şi-a început serviciul alternativ astăzi", a declarat vineri pentru AFP un reprezentant al agenţiei HYBE.

Potrivit agenţiei sud-coreene de presă Yonhap, SUGA a fost "considerat inapt pentru serviciul militar combatant", astfel că, în perioada alocată acestuia, el va lucra pentru serviciile sociale.

Motivele pentru care SUGA, pe numele său real Min Yoon-gi, a fost declarat inapt nu au fost dezvăluite, însă acestea sunt probabil legate de o operaţie la umăr pe care cântăreţul a suferit-o în 2020, a indicat Yonhap.

Agenţia HYBE a rugat fanii să nu viziteze noul loc de muncă al lui SUGA.

Analiştii se întreabă care va fi viitorul grupului după ce toţi cei şapte membri ai trupei vor fi terminat serviciul militar, în condiţiile în care unele vedete masculine de K-pop au întâmpinat dificultăţi în a-şi relua carierele după perioada petrecută în armată, într-o industrie în care artiştii sunt uşor de înlocuit.

Anul trecut, grupul BTS a anunţat că ia o "pauză" în carieră, invocând epuizarea şi dorinţa membrilor săi de a se dedica unor cariere solo. Unii dintre analiştii din industria muzicală au văzut în acel anunţ o consecinţă a spectrului conscripţiei.

Pe de altă parte, HYBE a anunţat săptămâna aceasta că toţi cei şapte membri ai grupului BTS şi-au reînnoit contractele cu agenţia, ceea ce sugerează că ei intenţionează să îşi reia carierele după efectuarea serviciului militar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.