Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suma RIDICOL de mică strânsă de Lionel Messi după nunta sa: darul, pentru o asociație caritabilă

www.agerpres.ro
Messi familie

Lionel Messi le-a cerut celor 260 de invitaţi de la nunta sa să facă mai curând o donaţie pentru o asociaţie de caritate decât să-i ofere un cadou. Suma adunată după nuntă a fost una ridicol de mică, de doar 9.500 euro.

Citește și: RECORD NEGATIV în Senat: Cea mai scurtă ședință s-a încheiat din lipsă de cvorum

Citește și: Guvernatorul BNR, anunţ ŞOC despre pensionare: 'O să depun documentele' - VIDEO


Poţi să fii bogat, celebru, dar şi foarte zgârcit în acelaşi timp. Lionel Messi şi-a dat seama de asta la nunta sa de la Rosario din 30 iunie, când le-a cerut celor 260 de invitaţi ai săi, între care s-au aflat Luis Suarez, Gerard Pique, Shakira, Samuel Eto'o, Xavi, Cesc Fabregas, Ezequiel Lavezzi, Angel Di Maria sau Neymar, să facă mai curând o donaţie pentru o asociaţie de caritate, Techo, care construieşte locuinţe de urgenţă pentru persoanele aflate în dificultate în Argentina, decât să-i facă lui şi soţiei sale un cadou, informează Agerpres. 

Organizaţia de caritate a dat publicităţii suma donată după nuntă: 9.500 de euro, adică 36,5 euro de persoane, scrie Les Echos marţi. Techo a ţinut să-i mulţumească lui Lionel Messi pentru iniţiativă, reamintind angajamentul său şi indicând că dineul a permis totuşi construirea a 10 case. Techo a adăugat şi că pot fi făcute în continuare donaţii prin intermediul site-ului său. 

Potrivit presei argentiniene, invitaţii au fost încurajaţi să doneze şi pentru o asociaţie care luptă împotriva cancerului la copii. Această asociaţia a primit 15.000 euro, adică peste 50 euro de persoană. 

Aceste sume i-au scandalizat pe argentinieni mai ales că, potrivit cotidianului Clarin, Gerard Pique şi soţia sa Shakira au cheltuit peste 13.000 euro într-un cazino rezervat cu ocazia nunţii lui Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.