Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Summit al şefilor de la Hollywood: companii de 2.150 de miliarde de dolari la aceeaşi masă

Hollywood

Şefii marilor companii de la Hollywood, cu o valoare de piaţă totală de aproximativ 2.150 de miliarde de dolari, au participat la o masă rotundă. Audienţele serviciilor de streaming, cenzura din China şi violenţa pe marele ecran s-au numărat printre subiectele despre care s-a vorbit.

Evenimentul a fost organizat de publicaţia americană „The Hollywood Reporter” într-o serie de mese rotunde la care au fost invitaţi cei mai importanţi oameni din industrie, de la şefi de companii la regizori, actori, producători, scenarişti şi directori de imagine.

Masa rotundă dedicată executivilor din industrie a avut loc pe 16 februarie şi i-a avut drept invitaţi pe Toby Emmerich (Warner Bros.), Donna Langley (Universal), Jim Gianopulos (Paramount), Alan Horn (Disney), Tom Rothman (Sony), Jennifer Salke (Amazon) şi Scott Stuber (Netflix).

Aceştia au dezbătut subiecte arzătoare ale industriei, precum audienţele serviciilor de streaming, valoarea starurilor de cinema, cenzura din China, violenţa pe marele ecran şi viitorul plin de dificultăţi al cinemaului.

Citește și: Stare de alertă pentru farmaciile din toată lumea! Epidemia de coronavirus ameninţă aprovizionarea cu medicamente

Cei prezenți au vorbit însă şi despre subiecte amuzante, precum filmul pe care l-au vizionat de cele mai multe ori când erau copii.

„Al meu a fost «Sunetul muzicii». Da, şi al meu. «Sunetul muzicii» şi «Dr Jivago». «Dr Jivago» a fost şi al meu", a spus Jennifer Salke.

„Pentru mine, şi nu pentru că reprezint Disney, a fost «Bambi»", a spus Alan Horn.

Valoarea de piaţă totală a companiilor „care au stat la aceeaşi masă" la acest eveniment este de aproximativ 2.150 de miliarde de dolari.

Amazon conduce în top cu 1.063 de miliarde de dolari. Netflix are o valoare de piaţă de 166,92 de miliarde de dolari, Sony, de 86,09 miliarde de dolari, Disney, de 751,93 de miliarde de dolari, Paramount, de 3,38 de miliarde de dolari, Universal, de, 1,75 de miliarde de dolari, iar Time Warner, care deţine Warner Bros., de 75,2 miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.