Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Summit G20. Soţia lui Trump a rămas BLOCATĂ în hotel şi a ratat mai multe evenimente

http://today.herald.bplaced.com
melania trump

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a rămas vineri blocată pentru scurt timp în reşedinţa unde s-a cazat la Hamburg pe durata summitului G20, din cauza protestelor violente ale manifestanţilor stângii radicale şi antisistem.

Prin urmare, ea nu a luat parte la prima parte a programului pregătit pentru soţiile şi soţii liderilor prezenţi la summitul G20 de la Hamburg. Soţia preşedintelui american Donald Trump nu poate pleca din reşedinţa de la Hamburg din raţiuni de securitate, a precizat pentru DPA purtătoarea sa de cuvânt, transmite şi agerpres.

Protestatarii din Hamburg AU ATACAT hotelul în care este cazat Putin - LIVE VIDEO

"Nu am primit OK-ul din partea poliţiei pentru a putea ieşi", a spus purtătoarea de cuvânt.

Preşedintele SUA însuşi a fost nevoit să facă un ocol, vineri dimineaţa, pentru a ajunge la locul de desfăşurare a summitului, din cauza numeroaselor proteste din centrul oraşului.

Poliţia din Hamburg a cerut întăriri de urgenţă pentru a face faţă protestelor violente împotriva summitului care au început din cursul nopţii de joi spre vineri. Un purtător de cuvânt al Ministerului german de Interne a menţionat că au mai fost trimişi circa 200 de ofiţeri pentru a răspunde solicitării de ajutor şi că un număr de 23 din cei 800 de ofiţeri aflaţi deja la faţa locului au fost răniţi până acum în ciocnirile cu manifestanţii.

Un bloc de locuinţe S-A PRĂBUŞIT în Italia. Mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături

Turul cu barca al portului Hamburg, programat de organizatorii summitului pentru partenerii şefilor de stat sau de guvern, a avut loc fără Prima Doamnă a SUA. Nu au ratat în schimb excursia Joachim Sauer, soţul cancelarei Angela Merkel, Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez Emmanuel Macron, Philip May, soţul şefei executivului britanic Theresa May şi Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului canadian Justin Trudeau, care a venit şi cu fiul lor de trei ani, Hadrien.

După masa de prânz, grupul avea prevăzută o vizită la un centru de cercetări în domeniul climei, vizită care Joachim Sauer a insistat să aibă loc deşi este considerată oarecum controversată, dată fiind recenta decizie a preşedintelui american de a retrage SUA din Acordul de Paris privind schimbările climatice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.