Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sunny Beach s-a deschis: Bulgarii anunță că așteaptă turiștii români

mare bulgaria

Plajele din staţiunea bulgărească 0 sunt gata să întâmpine primii turişti care vor sosi la malul mării. Toți concesionarii din staţiune au respectat termenele şi şi-au îndeplinit în mod corespunzător obligaţiile care le revin în baza contractelor. Umbrelele şi şezlongurile au fost deja aşezate pe nisip la o distanţă suficient de mare între ele, pentru a asigura siguranţa persoanelor care merg pe plajă, potrivit Rador.

Citește și: După ce a avut o ieșire acidă la adresa lui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban, Mihai Mărgineanu spulberă autoritățile: ‘Nimeni nu are niciun plan de viitor’

De la 1 iunie, când sezonul s-a deschis oficial, pe plajele din Sunny Beach funcţionează centre medicale dotate cu echipamente necesare şi echipe de salvamari, în intervalul orar 8:00-18:00. Vestiarele pentru turişti au fost renovate. Preţurile pentru accesoriile de plajă din staţiune – umbrelă şi şezlonguri – sunt de două mai scăzute faţă de anii trecuţi.

Pe 25 de plaje ale litoralului bulgăresc, şezlongurile şi umbrelele vor fi gratuite în această vară. De asemenea, există zone libere în fiecare staţiune, unde nu se plăteşte nicio taxă. Şi în acest sezon, securitatea turiştilor va fi asigurată de forţele de ordine, care vor monitoriza litoralul bulgăresc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.