Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sunset Sea-mphony revine în această săptămână - Sunt programate două spectacole pe zi, unul în Parcul Arheologic, celălalt pe faleza Cazinoului

CNI
Cazinoul din constanta

"Sunset Sea-mphony" revine în această săptămână în municipiul Constanţa, pentru cea de-a şasea ediţie, fiind programate două spectacole pe zi, unul în Parcul Arheologic, iar celălalt pe faleza Cazinoului. Intrarea este liberă, potrivit news.ro.

Primăria Constanţa a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că proiectul "Sunset Sea-mphony 2022” presupune organizarea în aer liber, în perioada 1-6 august, în Parcul Arheologic din Constanţa (între orele 19.00 şi 20.00) şi pe faleza Cazino Constanţa, în zona grupului statuar "Pescarii” (între orele 21.00 şi 22.00), a unei serii de 12 concerte susţinute de orchestra Bigg Dimm a’Band a Academiei Naţionale de Muzică "Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

"Repertoriul concertelor este variat: orchestra formată din cei mai buni 29 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi ai Conservatorului de muzică din Cluj-Napoca va interpreta piese româneşti şi străine cunoscute şi apreciate, din genuri muzicale diferite. La ediţia din acest an vor fi prezentate piese celebre de muzică simfonică, operă şi operetă precum şi adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice a unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock româneşti şi străine, cântece cunoscute de muzică populară românească, muzică de pe coloana sonoră a unor filme”, a transmis Primăria Constanţa.

Accesul publicului la cele 12 concerte va fi gratuit.

Proiectul "Sunset Sea-mphony 2022” este finanţat de Primăria Constanţa şi organizat de Asociaţia Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale de Tineret Constanţa şi Academia Naţională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Bugetul total este de 333.500 lei, din care 300.000 lei reprezintă finanţare de la Primăria Constanţa şi 33.500 contribuţia proprie a beneficiarului.

Proiectul este inclus în agenda de activităţi a programului Constanţa - Capitala Tineretului din România 2021 - 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.