Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sunt și deputați comuniști ruși curajoși: Unul dintre ei i-a cerut lui Vladimir Putin să pună capăt războiului din Ucraina - 'Vom avea mai mulți orfani în țară'

DW
Vladimir Putin

Un deputat al Partidului Comunist din Rusia i-a cerut lui Vladimir Putin să pună capăt războiului și să retragă forțele armate din Ucraina, relatează Sky News.

Într-o rară manifestare de opoziție față de războiul din Ucraina, Leonid Vasyukevici a declarat vineri: "Înțelegem că, dacă țara noastră nu oprește operațiunea militară, vom avea mai mulți orfani în țară".

El a vorbit în cadrul unei reuniuni a Adunării legislative regionale Primorsk din portul Vladivostok, scrie mediafax.ro.

Adresându-și comentariile președintelui rus, discursul său a fost prezentat într-o înregistrare video postată pe un canal Telegram.

Un alt deputat a urmat pentru a susține punctul de vedere al lui Vasyukevici, însă, ulterior, președintele adunării legislative a emis o declarație în care a calificat comentariile drept o "provocare politică" care nu este susținută de majoritatea legislatorilor.

La începutul acestei luni, un diplomat rus cu sediul la Geneva a demisionat, spunând că îi este "rușine" de război. Rusia a impus sancțiuni severe pentru contestarea publică a narațiunii Kremlinului cu privire la operațiunea militară din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.