Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suntem ca la un Campionat European, a spus tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti după tragerea la sorţi a play-off-ului

www.gsp.ro
tragere la sorți

Tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Costel Enache, a declarat, miercuri, după tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii a 2-a, că formaţia s ava avea cinci meciuri ca cinci finale şi va fi ca la “un Campionat European”, potrivit news.ro.

“Nu ştiu dacă poate spune cineva ca a avut o tragere favorabilă sau nu. Lucrurile vor fi cât se poate de echilibrate în acest play-off, pentru că toate echipele au şanse să promoveze. Trebuie să ne gândim doar la ce avem noi de făcut, să ne pregătim cât se poate de bine şi să muncim astfel încât să ne atingem obiectivul stabilit. Le transmit jucătorilor că suntem ca la un Campionat European,  desfăşurat pe un teren neutru. Avem de disputat cinci meciuri decisive, precum cinci finale, pe care trebuie să le câştigăm! Altceva nu mai contează!”, a spus Enache, potrivit fcpetrolul.ro.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Petrolul Ploieşti va disputa primul meci din play-off cu UTA Arad, în deplasare. Apoi, „lupii” vor primi vizita Rapidului, iar în etapa a treia vor merge la Turnu Măgurele, pentru duelul cu AFC Turris-Oltul. Penultima rundă programează jocul de pe „Ilie Oană”, cu FC Argeş, pentru ca faza play-off să se încheie pentru Petrolul cu o deplasare la Mioveni.

După antrenamentul de dimineaţă şi după aflarea tragerii la sorţi, jucătorii Petrolului au plecat către Sibiu, unde vor susţine joi cel de-al doilea joc de verificare de la reluarea pregătirilor. Adversară va fi prim-divizionara FC Hermannstadt, partida urmând să înceapă la ora 11.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.