Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Super aplicația' cripto a PayPal va fi lansată în curând

luba.ro
paypal criptomonede bitcoin

Furnizorul de plăți PayPal a declarat că este posibil ca utilizatorii săi să nu mai aibă mult de așteptat pentru a avea o funcționalitate cripto mai puternică prin intermediul platformei.

În timpul apelului de informare a investitorilor pentru Q2 2021 , CEO-ul Dan Schulman a spus că versiunea inițială a portofelului este în faza în care programarea a fost finalizată. Directorul executiv al PayPal a declarat că compania planifică ca portofelul să fie lansat în Statele Unite în următoarele câteva luni.

Portofelul super aplicației va avea cont de economii cu randament ridicat, acces timpuriu la fonduri de depunere directă, capacitate de mesagerie, „capabilități cripto suplimentare” și multe altele. Schulman a spus că fiecare portofel va fi „unic, gestionat de capabilități avansate de AI și învățare automată”.

PayPal a raportat peste 400 de milioane de conturi de utilizator active la 30 iunie, cu un volum total de plăți de 311 miliarde USD pentru al doilea trimestru al anului 2021. Venmo, firma de plăți deținută de PayPal, care a lansat tranzacționarea criptografică în aprilie, avea aproximativ 58 USD volumul total al plăților pentru al doilea trimestru al anului 2021, cu 76 de milioane de conturi active.

„Suntem una dintre puținele companii de plăți care le permite consumatorilor să utilizeze criptocurrency ca sursă de finanțare”, a spus CEO-ul PayPal. „Vedem, de asemenea, adoptarea și tranzacționarea puternică a criptelor pe Venmo.”

La începutul acestei luni, PayPal a anunțat că va crește limita de achiziții cripto pentru anumiți utilizatori cu sediul în SUA de la 20.000 la 100.000 de dolari. Compania de plăți a declarat inițial că va intra în spațiul criptografic în octombrie 2020, permițând ulterior clienților eligibili să utilizeze cripto pentru tranzacționare și plăți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.