Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Super Campionat de Judo la Braşov, în acest weekend

European Judo Union
judo

Spectacol pe tatami în acest weekend, la poalele Tâmpei. Sâmbătă are loc, la Sala Sporturilor din Brașov, Campionatul național de judo pe echipe. Cei mai importanți sportivi români de la mai multe cluburi din țară se înscriu astăzi în concurs cu speranța la medalii.

Pasionații de judo au parte în acest weekend de un spectacol inedit de forță, inteligență și echilibru. Sala sporturilor din Brașov găzduiește sâmbătă, începând cu ora 11:00, una dintre cele mai așteptate competiții de judo ale anului: Campionatul Național de Judo pe Echipe - Divizia A.

8 echipe de băieți și 4 de fete vor încerca să-și demonstreze supremația pe tatami. Federația Română de judo și organizatorii concursului promit un adevărat show. Sala sporturilor din Brașov va fi dotată cu instalații de lumini și o sonorizare demnă de o competiție de top.

În cazul băieților, echipele favorite sunt CS Politehnica Iași și CS Universitar Pitești. La feminin, cele mai multe șanse la podium le au sportivele de la UCSM CLUJ - Dinamo , club care participă cu două echipe. Nu sunt de neglijat nici fetele de la Rapid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.