Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUPER-LOVITURĂ dată de SUA: Au ucis cel mai important TERORIST

terorist

Şeful guvernului de unitate naţională din Afganistan, Abdullah Abdullah, a confirmat că liderul talibanilor afgani mollahul Akhtar Mansour a fost ucis sâmbătă într-un atac cu drone lansat de forţe americane în Pakistan, relatează duminică Reuters.

'Liderul talibanilor Akhtar Mansour a fost ucis ieri într-un atac cu dronă la Quetta, Pakistan, la 16:30. Maşina lui a fost atacată la Dahl Bandin', a menţionat Abdullah într-un mesaj difuzat pe Tweeter, referindu-se la un district din provincia Balutchistan, în apropierea graniţei cu Afganistanul.

Citește și: Noi reguli pentru înmormântări. Amenzi uriașe pentru cine nu le respectă

Serviciile de informaţii afgane au confirmat de asemenea că liderul talibanilor afgani, mollahul Akhtar Mansour, a fost ucis într-un raid aerian în Pakistan. Moartea liderului taliban nu a fost confirmată deocamdată de SUA sau de talibani.

Pakistanul 'caută clarificări' despre atacul cu dronă care l-a vizat sâmbătă pe liderul talibanilor afgani, mollahul Akhtar Mansour, declarase mai devreme, potrivit Reuters, un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe pakistanez, după ce oficiali americani au afirmat că mollahul Mansour a fost probabil ucis într-un atac aerian pe teritoriul pakistanez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.