Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supercupa Spaniei va avea loc la Riad, pe stadionul echipei lui Ronaldo, în ianuarie 2024

etimg.com
minge

Semifinalele şi finala Cupei Spaniei, în care vor participa FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid şi Osasuna, se vor disputa la Riad, în perioada 10-14 ianuarie 2024, a anunţat Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF).

Astfel, competiţia va fi găzduită pentru a patra oară de Arabia Saudită: în 2020 a avut loc la Jeddah, iar în 2022 şi 2023 la Riad, conform News.ro.

Această mutare face parte dintr-un acord semnat cu ţara din Peninsula Arabică, care, potrivit presei spaniole, plăteşte RFEF aproximativ 30 de milioane de euro pe sezon pentru a găzdui Supercupa Spaniei până în 2029.

Semifinalele vor opune cele două formaţii madrilene, Real (câştigătoarea Cupei Spaniei) şi Atlético (locul trei în La Liga), şi pe Barça (campioana Spaniei şi deţinătoarea trofeului) şi echipei Osasuna (finalista Cupei Spaniei), pe 10 şi 11 ianuarie. Finala va avea loc în data de 14 ianuarie. Toate cele trei meciuri se vor disputa pe stadionul Al-Awwal Park din Riyadh, care este şi terenul echipei lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.