Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Superliga: Petrolul Ploieşti a învins FC Rapid, cu scorul de 1-0

Superliga
superliga

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a învins cu scorul de 1-0 (1-0) formaţia FC Rapid, într-o partidă disputată, sâmbătă seara, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, în cadrul etapei a 5-a a Superligii.

Golul formaţiei prahovene a fost înscris de Gheorghe Grozav în minutul 23, mingea şutată de el din afara careului fiind scăpată în plasă de portarul rapidist Horaţiu Moldovan.

Partida de la Ploieşti, disputată cu tribunele pline, a fost întreruptă în minutul 3 de arbitrul Cătălin Popa ca urmare a artificiilor, fumigenelor şi făcliilor folosite de cele două galerii.

De asemenea, câteva afişe publicitare din dreptul galeriei Petrolului au luat foc, fiind nevoie de intervenţia pompierilor. Meciul a fost reluat după aproximativ 10 minute.

Echipa ploieşteană a fost condusă de pe bancă de secundul Gheorghe Carmel Bărbulescu. Antrenorul principal Nicolae Constantin a fost suspendat şi a urmărit meciul din tribună de lângă observatorul Ligii Profesioniste de Fotbal, Romului Chihaia, conform Agerpres.

După 1-0 în deplasare cu Universitatea Cluj în etapa precedentă, Petrolul a reuşit a doua victorie consecutivă şi a urcat în clasament de pe locul 11 pe 7, acumulând 7 puncte. De partea cealaltă, FC Rapid se menţine pe locul 2, cu 9 puncte, cel puţin până la finalul ultimelor cinci meciuri ale etapei, conform Agerpres.

Petrolul Ploieşti - FC Rapid 1-0 (1-0), Stadion "Ilie Oană" - Ploieşti

Au marcat: Gheorghe Grozav (23)

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Iulian Călin (Ştefăneşti)

Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Marius Cristian Marchidanu (Brăila)

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.