Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Tamaș, după înfrângerea cu liderul campionatului: Întrebați selecționerul dacă sunt prea bătrân. Nu știu, eu n-am renunțat la echipa națională

Digi Sport
gabriel tamas

Petrolul a pierdut acasă în fața celor de la Farul Constanța, liderul campionatului, iar Gabi Tamaș și-a felicitat colegii după această înfrângere și a spus că nu și-a luat gândul de la echipa națională.

„Știam foarte bine cine este Viitorul, ce joacă. După părerea mea spun că nu ne-am făcut de râs. Am demonstrat că putem juca fotbal. Dar am jucat fotbal și am pierdut, ca în primele două etape. Am avut câteva oportunități. Știe toată lumea ce fel de jucător este Alibec. A avut două execuții extraordinare și a decis meciul.

Am zis la pauză că nu avem nimic de pierdut, am zis să le putem probleme. Am și reușit. A fost momentul cu roșul luat de Irobiso și s-a schimbat puțin meciul. Am avut posesie și în 10 oameni. Domnul arbitru ne-a spus înaintea meciului să nu îi arătăm semnul de VAR în timpul meciului, pentru că ne dă cartonaș galben. Am înțeles că asta s-a întâmplat.

Ar trebui să fim mulțumiți, suporterii să fie în continuare alături de noi. Am alergat și am dat totul pe teren. Am obosit puțin. E prima dată când văd că Viitorul a tras de timp la unele faze. Nu credeam că se poate întâmpla și chestiile astea. Să mai și glumim. Dar felicit echipa adversă, echipa noastră, a fost un meci frumos”, a spus Gabriel Tamaș la Orange Sport.

Tamaș a transmis că nu a renunțat la echipa națională: „Întrebați selecționerul dacă sunt prea bătrân. Nu știu, eu n-am renunțat la echipa națională, dar nici nu mă mai gândesc la ea. Alibec a arătat că este în formă, într-un moment bun”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.