Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supermarket din Gara de Nord, evacuat

Amos News
Gara de Nord

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desfăşurat, vineri, evacuarea, din Gara de Nord, a spaţiului administrativ în care funcţiona Supermarketul Ami, după ce magazinul a acumulat datorii de peste două milioane de lei, anunţă oficialii instituţiei.

Citeşte şi: Premierul Tudose a făcut ANUNŢUL: Ce se întâmplă cu SALARIILE românilor din ianuarie 2018

„Agentul economic SC AMI FOOD SRL desfăşura activitate de vânzare produse alimentare şi de tip fast-food în trei spaţii comerciale, în suprafaţă totală de aproximativ 373 mp, în baza contractelor de închiriere, semnate în anul 2013. Anterior punerii în aplicare a măsurii de evacuare administrativă, pentru recuperarea datoriilor, Regionala CF Bucureşti a transmis somaţii de plată şi a pus poprire pe conturile agentului economic”, se arată într-un comunicat transmis de către CFR SA.

Întrucât executorul judecătoresc nu a identificat suma necesară acoperirii debitului, s-a recurs la rezilierea contractelor de închiriere şi la evacuarea administrativă, conform clauzelor din contract, precizează sursa citată.

„Nu mai puteam face faţă datoriilor acumulate către Gara de Nord. Ne dorim să deschidem supermarketul AMI într-o altă zonă din Bucureşti. Nu ne-am hotârât încă unde. Cel mai probabil, în locul unde am funcţionat noi va fi un alt magazin, dar trebuie făcută o licitaţie în acest sens. În prezent, în Gara de Nord mai funcţionează doar Carrefour”, a declarat, pentru Mediafax, Gabriela Popescu, proprietara Supermarketului Ami.

Citeşte şi: Premierul dezvăluie PLANUL Guvernului: Ce a pregătit Executivul pentru pensii în 2018

Potrivit reprezentanţilor CFR SA, pentru recuperarea în valoare de peste două milioane de lei, CFR SA, prin Regionala CF Bucureşti, va continua demersurile de executare silită a agentului economic şi va solicita intrarea în insolvenţă a societăţii SC AMI FOOD SRL.

„Acţiunea de evacuare administrativă se desfăşoară în prezenţa reprezentanţilor Poliţiei TF, ITM şi ANAF, în spaţiile comerciale deţinute de SC AMI FOOD SRL, fără a afecta buna desfăşurare a activităţii feroviare din Gara de Nord sau a activităţii comerciale desfăşurate de ceilalţi agenţi economici”, se mai arată în comunicatul CFR SA.

Citeşte şi: Tudose RUPE TĂCEREA: Ce spune premierul despre Legile Justiţiei şi eventuala DEMITERE a ministrului Justiţiei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.