Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Superstarul muzicii rap Snoop Dogg a acceptat funcţia de director executiv la casa de discuri Def Jam

snoop dogg

Superstarul muzicii rap Snoop Dogg se va alătura legendarei case de discuri Def Jam în calitate de director executiv pe teme de creaţie şi, totodată, de consultant strategic, a anunţat luni compania americană, citată de Reuters.

Casa de discuri Def Jam, deţinută de Universal Music, a colaborat de-a lungul anilor cu unii dintre pionierii genului rap/hip-hop, precum Public Enemy, LL Cool J şi Beastie Boys. În prezent, printre muzicienii ale căror albume sunt lansate de această casă de discuri se află nume sonore ale industriei muzicale, precum Justin Bieber, Rihanna şi Kanye West.

Calvin Cordozar Broadus Jr., cunoscut sub numele de scenă Snoop Dogg, va lucra din Los Angeles, iar superiorii lui direcţi pe linie ierarhică vor fi preşedintele şi CEO-ul Universal Music Group, Sir Lucian Grainge, şi preşedintele interimar şi CEO-ul casei Def Jam, Jeffrey Harleston, scrie Agerpres.ro.

Recompensat de-a lungul anilor cu numeroase premii muzicale, Snoop Dogg a lansat până în prezent 19 albume de studio, care s-au vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial.

Snoop Dogg nu este primul rapper celebru care acceptă o funcţie executivă la Def Jam. În 2004, Jay-Z a fost numit în funcţia de preşedinte şi CEO al casei de discuri americane, pe care a părăsit-o însă după trei ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.