Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi și Neymar au fost huiduiţi de propriii fani la fiecare atingere de minge pe Parc des Princes

as.ro
Messi Neymar Mbappe PSG

Jucătorii echipei PSG au fost huiduiţi de propriii suporteri la intrarea pe teren pentru meciul cu Bordeaux, programat, duminică, în etapa a XXVIII-a din Ligue 1.

Fanii sunt supăraţi după eliminarea suferită de echipa lor favorită în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma înfrângerii, scor 1-3, cu Real Madrid.

După startul jocului (ora 14.00), principalii vizaţi de huiduielile publicului sunt Messi şi, mai ales, Neymar, contestaţi la fiecare atingere a balonului. În schimb, Kylian Mbappe este ovaţionat.

Antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l treacă pe banca de rezerve pe portarul Gianluigi Donnarumma, autorul unei gafe la golul egalizator al madrilenilor, miercuri. Locul său a fost luat de Keylor Navas.

Pochettino nu se poate baza la acest meci, cu ultima clasată din Ligue 1, pe Marco Verratti, suspendat, Angel Di Maria, Juan Bernat, Ander Herrera, Sergio Ramos şi Layvin Kurzawa, toţi accidentaţi.

În aceste condiţii, echipa pariziană trimisă pe teren este următoarea: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Wijnaldum, Danilo Pereira, Paredes - Messi, Mbappé, Neymar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.