Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporteri care aveau articole pirotehnice ascunse în zonele intime, depistaţi la meciul Petrolul Ploieşti-FCSB

Inquam Photos/ Octav Ganea
Rapid suporteri Giulesti

Mai mulţi suporteri care aveau ascunse materiale pirotehnice în diferite locuri, inclusiv în zonele intime, au fost depistaţi de jandarmi la meciul dintre echipele Petrolul Ploieşti şi FCSB, informează, luni, Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, pe timpul afluirii la stadion, au fost depistaţi de jandarmi, cu ocazia controalelor de securitate, 10 suporteri care aveau asupra lor ascunse în diferite locuri (în încălţăminte, în articolele de îmbrăcăminte sau în zone intime) mai multe materiale pirotehnice interzise la deţinere sau folosire.

Celor în cauză le-au fost întocmite acte de sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracţiunea de deţinere fără drept de materiale pirotehnice, iar bunurile interzise au fost predate Serviciului arme, explozibili şi substanţe periculoase din cadrul Poliţiei Judeţene Prahova pentru continuarea verificărilor.

De asemenea, au fost amendate cinci persoane care au pătruns în arena sportivă în stare de ebrietate, au refuzat să se supună la controlul de securitate al forţelor de ordine ori au provocat scandal, valoarea totală a amenzilor fiind de de 3.500 lei.

În cazul a trei dintre aceste persoane a fost aplicată şi pedepsa complementară de interzicere a accesului la meciuri de fotbal pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an.

Alte 5 persoane au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor din planul de acţiune sau a măsurilor stabilite de organizator.

În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun, arată sursa citată.

Jandarmeria Mobilă Ploieşti precizează că pe timpul meciului nu au fost incidente majore de natură să pună în pericol siguranţa publică la acest eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.