Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterii lui AS Roma, protest împotriva lui Lorenzo Pellegrini

asroma.it
AS Roma

Un grup de suporteri ultras ai echipei italiene de fotbal AS Roma a afișat un banner în fața terenului de antrenament de la Trigoria, în care îl acuză pe Lorenzo Pellegrini de demiterea lui José Mourinho.

Miercuri dimineață, Pellegrini a fost numit „veriga slabă" pe un banner expus de unii suporteri ultras ai Romei în fața terenului de antrenament al clubului din capitala Italiei, conform Mediafax.

Acesta are o dublă semnificație, deoarece mesajul original în italiană era 'Pellegrini anello debole'. Literal se traduce din italiană prin „inel slab” și are o trimitere la ceea ce a făcut Mourinho după ce a fost demis de Roma în ianuarie.

Il Messaggero a relatat luna trecută că Mourinho și-a lăsat inelul din Liga Conferințelor în dulapul lui Pellegrini la Trigoria, deoarece a considerat că jucătorul căpitan al giallorossilor și restul echipei nu l-au protejat.

Potrivit Gazzetta, Mourinho a lăsat, de asemenea, o fotografie cu una dintre victoriile sale din Liga Campionilor în interiorul dulapului lui Pellegrini, cu un mesaj pentru căpitan.

Pellegrini ar fi lămurit lucrurile cu Special One câteva zile mai târziu, dar unii fani și ultras obișnuiți se pare că încă mai cred, că a avut un rol în demiterea lui Mourinho luna trecută.

Pellegrini a marcat trei goluri în patru meciuri sub comanda lui Daniele De Rossi, în timp ce Roma a adunat trei victorii și o înfrângere de la plecarea lui Mourinho.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.