Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterii lui Bordeaux fac apel la un 'marş al supravieţuirii' după ce echipa a fost retrogradată în divizia a treia

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Principalul grup de suporteri ai clubului Girondins de Bordeaux, "les Ultramarines", au făcut miercuri un apel la un "marş al supravieţuirii" după ce comisia de apel a Federaţiei franceze de fotbal (FFF) a confirmat marţi retrogradarea echipei în divizia a treia, informează L'Equipe.

Unul dintre cele mai titrate cluburi din Hexagon, de şase ori campion al Franţei, Bordeaux a retrogradat pe teren în eşalonul secund, încheind pe ultimul loc ultima ediţie din Ligue 1, însă dificultăţile financiare au dus la retrogradarea echipei în divizia a treia, National. Această decizie a avut efectul unui "cataclism" pentru fani, mai ales pentru "les Ultramarines", potrivit Agerpres.

Într-un comunicat publicat pe Twitter, principalul grup de suporteri a făcut apel la unitate şi la un "marş al supravieţuirii" sâmbătă, pentru a salva clubul de la o eventuală lichidare judiciară.

"Nu putem rămâne fără reacţie. Dacă există o şansă să avem o influenţă, să profităm de ea. Nu mai e timpul pentru discursuri. E timpul pentru mobilizare, pentru demonstraţie. Nu, girondinii nu pot dispărea de pe radar", au scris suporterii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.