Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterii primei echipe din Liverpool, Everton, nu sunt de acord cu posibila alegere a antrenorului Vitor Pereira pe Goodison Park

thesun.co.uk
Vitor Pereira

Fanii lui Everton au protestat împotriva posibilei alegeri a portughezului Vitor Pereira ca succesor al tehnicianului spaniol Rafael Benitez, demis săptămâna trecută din cauza rezultatelor slabe din Premier League, transmite EFE, citat de Agerpres.

Everton ocupă locul 16, la doar patru puncte de zona retrogradării, iar fanii nu-l doresc pe Vitor Pereira pe banca tehnică, astfel că au scris cu grafiti în afara arenei Goodison Park mesaje precum ''Pereira afară, semnaţi cu Lampard''.

Miercuri noaptea, circa 100 de suporteri s-au strâns la birourile clubului din stadion pentru a protesta contra modului în care este condus clubul din Premier League.

Pereira, 53 ani, a antrenat ultima oară Fenerbahce, de care s-a despărţit în decembrie 2021, iar CV-ul său, care mai cuprinde cluburi ca Munchen 1860, Olympiakos Pireu şi FC Porto, nu i-a convins pe fani că este alegerea potrivită.

În vară, când se vorbea de angajarea lui Rafa Benitez, o parte dintre fani au protestat împotriva spaniolului din cauza trecutului său la rivala FC Liverpool.

În declaraţiile sale la Sky Sports, Pereira a spus că nu este preocupat de reacţia fanilor lui Everton, că a avut discuţii ''foarte pozitive'' cu conducerea şi că aceasta este ''entuziasmată'' de propunerile lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.