Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supraviețuire miraculoasă care face praf toate recomandările nutriționiștilor: Un bărbat și un câine au rezistat două luni pe o barcă rătăcită

marinar si caine

Auzim adesea diverse recomandări privind modul în care ar trebui să ne alimentăm. Realitatea arată însă de multe că omul se poate adapta la orice și poate supraviețui cu orice fel de mâncare.

Un marinar australian și câinele său au supraviețuit două luni pe mare într-o barcă aflată în derivă. Ei au mâncat pește crud și au băut apă de ploaie, potrivit BBC. Tim Shaddock, în vârstă de 51 de ani, care locuiește în Sydney, și câinele său Bella au plecat din Mexic spre Polinezia Franceză în luna aprilie, dar barca lor a fost avariată de o furtună câteva săptămâni mai târziu, scrie Mediafax.

Ei au fost salvați de o navă în această săptămână, după ce un elicopter i-a reperat. Medicul de la bordul navei a declarat pentru 9News din Australia că bărbatul are „semne vitale normale". Shaddock a spus că uneltele de pescuit l-au ajutat să supraviețuiască. De asemenea, a reușit să evite arsurile solare adăpostindu-se sub baldachinul bărcii sale. El va fi transportat în Mexic pentru a fi supus unor teste medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.