Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ Carmen Dan i-a urat 'La mulți ani!' lui Liviu Dragnea de ziua lui: 'Niciodată nu e prea târziu...'

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a scris, pe rețeaua de socializare, că a vorbit cu Liviu Dragnea, chiar în ziua în care a împlinit 58 de ani.

"Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni.

Pentru cei mai mulți, Carmen Dan este “omul lui Liviu Dragnea”. Niciodată nu mi-a fost rușine de o astfel de etichetă, cu atât mai puțin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulți ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani și mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, așa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific “oamenii lui Liviu Dragnea”. Pentru a nu detalia, spun doar că și atunci președintele partidului își dădea OK-ul final pe listele parlamentare și mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar și cei care astăzi au funcții de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viața merge înainte. Și cel mai important cred că este să nu regreți nimic din ce ai făcut, ci doar să înveți continuu. Despre oameni și despre fapte.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Liviu o duce prost cu sănătatea, are probleme mari cu coloana’

Acestea sunt doar o parte din gândurile pe care astăzi am ținut să le împărtășesc cu Liviu Dragnea. De ce astăzi? Pentru că așa cum fac de mai bine de 20 de ani pe data de 28 octombrie, am ales să fiu și în acest an aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulți ani cu sănătate, alături de cei dragi.

Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi!", a scris Carmen Dan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.