Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză! Cine este bărbatul care și-a răpit iubita și a vrut s-o incendieze în portbagajul mașinii

Foto Facebook
Gicuta din Aparatori

Bărbatul care și-a răpit iubita în Capitală și a vrut să o incendieze în portbagajul mașinii este un cunoscut manelist. Potrivit unor surse judiciare și conform profilului de Facebook, aceste este Gicuță din Apărători.

Cântărețul de manele este acuzat că și-a închis iubita în portbagaj, a abandonat mașina pe un teren viran și i-a dat foc. Femeia a fost găsită și salvată la timp de polițiști.

Manilistul și iubita s-au certat în fața unui hotel

Manelistul și iubita acestuia fuseseră văzuți certându-se în fața unui hotel din Sectorul 3 al Capitalei, pentru că femeia ar fi avut o datorie la acel hotel.

După ceartă, bărbatul și-a lovit partenera și apoi s-a urcat la volanul mașinii acesteia deși consumase alcool. Pe drum ar fi oprit însă și și-a forțat partenera să intre în portbagaj.

Femeia a avut totuși posibilitatea de a suna de două ori la 112, prima oară la ora 4.40 dimineața, înainte să fie închisă în portbagaj.

Citește și: Femeia sechestrată în portbagaj – Mărturiile cutremurătoare ale operatorului 112 și a unuia dintre agenţii care au găsit maşina în flăcări

Manelistul și iubita lui au fost duși la audieri. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi cercetat acum de polițiștii de la Omoruri și procurorii Tribunalului București pentru tentativă de omor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.