Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză politică în Marea Britanie: Nigel Farage iese din joc la alegerile parlamentare

Nigel-Farage

Liderul Partidului Brexit, Nigel Farage, unul din cei mai cunoscuți politicieni de pe insulă dar și în Europa, a declarat că nu va candida pentru un post de parlamentar cu ocazia alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie, afirmând că poate "servi mai bine cauza Brexit" călătorind prin țară în sprijinul celor 600 de candidați ai formațiunii sale, potrivit Mediafax.

"M-am gândit foarte mult la asta. M-am gândit: Cum pot servi cel mai bine cauza Brexit? Pentru că pentru asta fac acest lucru - nu pentru cariera mea, nu pentru a nu fi în politică pentru tot restul vieții mele", a afirmat Farage la postul BBC News.

"Să încerc să intru în Parlament? Servesc mai bine cauza călătorind de-a lungul și latul Regatului Unit, susținând cei 600 de candidați?", a continuat politicianul, conchizând: "Și am decis că ultima (variantă) este cea adecvată".

Nigel Farage a propus ca Partidul Brexit să încheie o coaliție electorală cu conservatorii, conduși de Boris Johnson, înaintea alegerilor anticipate din luna decembrie, însă premierul a refuzat oferta. Cele două partide sunt în competiție pentru a obține votul alegătorilor care susțin ieșirea Marii Britanii din UE.

Vezi si: Victor Ponta, ofertă pentru PNL: CONDIȚIA pentru a intra în sală la votul de învestitură a Guvernului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.