Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză fabuloasă pentru angajaţi: Ce vor primi de Crăciun

cadou

Se spune că decembrie este luna cadourilor, iar în acest an, pentru unii din angajaţii din ţara noastră chiar aşa va fi. Aceştia vor primi un dar nesperat de Crăciun. Angajaţii din România pot primi până la 150 de lei de persoană sub formă de tichete cadou, pentru sărbătorile de Crăciun. Potrivit noului Cod Fiscal, care a intrat în vigoare la începutul acestui an, tichetele cadou sub această valoare nu mai sunt impozitate.

Citeşte şi: Jurnaliștii de la The Sun au fost prinși cu minciuna: Mama 'copiilor sclavi' a recunoscut totul

Tichetele cadou acordate în baza contractului de muncă drept cadouri salariaților, cât și cele oferite pentru copiii minori ai acestora, cu ocazia Paștelui, zilei de 1 iunie, Crăciunului și a sărbătorilor similare ale altor culte religioase, sau drept cadouri oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie, sunt neimpozabile din perspectiva impozitului pe venit, în măsura în care valoarea acestora pentru fiecare persoană în parte, cu fiecare ocazie din cele de mai sus, nu depășește 150 de lei.

Citește și: GAFĂ PORNO la TV: A lăsat-o pe o prezentatoare în sânii goi / VIDEO

Tichetele cadou sunt neimpozabile atât în beneficiul propriilor angajați, cât și în beneficiul copiilor minori ai acestora.  Până la intrarea în vigoare a Noului Cod fiscal, beneficiau de facilitățile fiscale doar companiile care acordau tichetele cadou în beneficiul copiilor minori ai angajaților, anunţă RTV. Începând cu 1 ianuarie 2016, tichetele cadou sunt neimpozabile atât în beneficiul propriilor angajați, cât și în beneficiul copiilor minori ai acestora, dacă sunt acordate cu ocazia Paștelui, zilei de 1 iunie, Crăciunului și a sărbătorilor similare ale altor culte religioase, sau drept cadouri oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie, în limita a 150 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.