Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ în cazul liftierei de la Ministerul Muncii: Un cunoscut manager de spital s-a oferit să o angajeze

news.ro/ Elvira Gheorghiţă
narcis copca

Narcis Copcă, managerul spitalului Sfânta Maria din Capitală, a anunţat că este pregătit să îi ofere un loc de muncă liftierei concediate de la Ministerul Muncii.

"Nu ştiu exact cazul, că nu am urmărit cu mare atenţie, dar m-a impresionat doamna şi, dacă are acel aviz, noi suntem pregătiţi să îi oferim un loc de muncă la noi în spital. Am inaugurat recent un lift şi am avea nevoie de serviciile dânsei. Să vină la spital să stăm de vorbă, noi ne-am bucura să o primim alături de noi", a spus Narcis Copcă, managerul spitalului Sf. Maria, la Antena 3.

Liftiera dată afară de Ministrul Muncii, în vârstă de 57 de ani, a povestit cum a rămas pe drumuri dintr-un moft al ministrului Violetei Alexandru. Liftiera nici măcar nu era angajată a Ministerului Muncii, ci a firmei care se ocupa de mentenanţa liftului. Cu lacrimi în ochi, femeia vorbeşte despre cum a fost aruncată în stradă, cu doar trei ani înainte de pensie.

"Nu mi s-a adresat direct mie, le-a spus șefilor mei de acolo și șefii mei m-au sunat și mi-au spus să plec acasă pentru că doamna ministru nu mai are nevoie de mine. Pur și simplu, mi-am luat bagajul și am plecat acasă. Așa, fără să îmi iau la revedere de la cineva, că pur și simplu nu puteam. Am plecat așa ca un hoț! Sunt singură, dar e destul de greu. Am plâns când am plecat", a declarat femeia, cu lacrimi în ochi, pentru Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.