Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză: Kim Jong-un are un fiu (serviciul de informații din Coreea de Sud)

The Independent
Kim Jong-un

Adjunctul Adunării Naționale a Coreei de Sud, Yoo Sang. a mai spus că, potrivit serviciilor de informații sud-coreene, fiica liderului RPDC Kim Joo Ae este este pasionată de călărie și schi. Cel mai mare copil al liderului nord-coreean Kim Jong-un este cel mai probabil de sex masculin, iar fiica lui Kim, Joo-e, la fel ca tatăl ei, este pasionată de călărie. Acest lucru a fost anunțat marți de adjunctul Adunării Naționale a Republicii Coreea, Yoo Sang-bom, după o informare a Serviciului Național de Informații în Parlament.

Potrivit agenției de știri Newsis, care îl citează pe parlamentar, serviciile de informații sud-coreene nu au dovezi substanțiale, dar s-a ajuns la această concluzie după schimbul de informații cu colegii străini. Potrivit Seulului, cel mai mare copil nu are probleme de sănătate mintală sau fizică - astfel de speculații au loc în Coreea de Sud din cauza apariției publice a fiicei lui Kim Jong-un.

Ar avea al treilea fiu

Yoo Sang a adăugat, de asemenea, că, că un al treilea copil s-a născut în familia liderului RPDC, dar sexul său este necunoscut.

În plus, potrivit oficialului, Serviciul Național de Informații consideră că aparițiile publice ale lui Kim Joo-e sunt menite să consolideze continuitatea între generațiile familiei fondatorului Republicii Populare, Kim Il Sung, și să nu-și pregătească fiica pentru putere. "Kim Jong-un este încă tânăr, nu trebuie să elaboreze un plan timpuriu pentru moștenirea [puterii]", a spus deputatul. Yoo Sang-bom a adăugat că astfel de tendințe, indicând pregătirea unui succesor, nu sunt observate în presa din RPDC.

Educație acasă

În plus, ofițerii de informații sud-coreeni au spus că Kim Joo Ae este educată acasă, nu vizitează instituțiile de învățământ în mod regulat, este pasionată de călărie și schi. "Există informații că Kim Joo-e călărește bine un cal, iar Kim Jong-un este mulțumit de acest lucru", a declarat deputatul sud-coreean. Potrivit unor rapoarte, liderul RPDC este pasionat de sporturile ecvestre; în trecut presa din țară a publicat poze  în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.