Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ la bursă - Ce s-a întâmplat cu indicii, la o zi după căderea Guvernului Dăncilă

La o zi după ce Guvernul Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură, indicii bursieri au deschis în apreciere ședinta de tranzacționare de vineri, conform Mediafax.

Aatfel, potrivit datelor BVB, indicele BET, al celor mai lichide şaisprezece acţiuni, se află în creștere cu 0.34%, fiind cotat la 9,512.10 puncte.

Indicele BETPlus urcă cu 0.27%, la 1,418.22 puncte, la ora transmiterii acestei știri.

Dan Barna dezvăluie ce i-a transmis lui Iohannis în spatele ușilor închise de la Cotroceni: 'Se poate'

De asemenea, indicele BET Total Return se apreciază cu 0.29%, ajungând la 15,216.12 puncte. Potrivit BVB, BET-TR este un indice ponderat cu capitalizarea "free-float"-ului celor mai tranzacţionate şaisprezece companii listate pe piaţa reglementată şi care va fi ajustat şi cu valoarea dividendelor în numerar plătite de companiile din componenţa indicelui.

În schimb, BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare plus "Fondul Proprietatea", se depreciază cu 0.43% la valoarea de 41.786.06 puncte.

Titlurile "Fondul Proprietatea" (simbol FP) stagnează, la ora transmiterii acestei ştiri, la valoarea de 1.1750 lei/acţiune.

Titlurile "Romgaz" (simbol SNG) au crescut cu 0.82%, la 37 lei/unitate. Pe bursa de la Londra, preţul certificatelor de depozit (GDR) "Romgaz" scade 1.45%, la 8.47 dolari.

Pe BVB, acţiunile "Electrica" (simbol EL) stagnează la 11.15 lei/titlu, în timp ce pe bursa de la Londra preţul GDR-urilor coboară cu 0,96% la valoarea de 10.30 dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.