Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ la premiile BAFTA Rising Star - Cine sunt actorii nominalizaţi

BAFTA

Actorii Awkwafina, Kaitlyn Dever, Kelvin Harrison Jr., Micheal Ward şi Jack Lowden sunt nominalizaţi pentru trofeul BAFTA Rising Star, care va fi acordat prin votul publicului la gala de decernare a premiilor Academiei britanice de film, potrivit news.ro.

Awkwafina, care a câştigat duminică seară un trofeu Globul de Aur pentru rolul din „The Farewell”, fiind prima actriţă de origine chineză care se impune la categoria „musical/ comedie” a galei Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood, a fost nominalizată acum pentru aceeaşi partitură, scrie Deadline.

Dever, care a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din miniseria „Unbelievable” (Netflix), a fost aleasă pentru „Booksmart”, în timp ce Harrison Jr. a fost nominalizat pentru „Waves”, Ward, pentru rolul din „Blue Story”, iar Lowden, pentru „Fighting With My Family”.

Nominalizările au fost făcute de un juriu format din profesionişti din industrie, iar câştigătorul va fi votat de public.

Citeşte şi: Vedetele au optat pentru coliere preţioase şi mâneci bufante la gala Globurilor de Aur

Juriul a fost condus de Andrew Orr, director al companiei de producţie Independent, şi alcătuit din actorii Vanessa Kirby, Cynthia Erivo şi Gemma Whelan, jurnalista Edith Bowman, criticul Anna Smith, producătorii Uzma Hasan, Marc Samuelson şi Georgina Lowe şi directorii de casting Nina Gold şi Lucy Bevan.

Câştigătorul BAFTA Rising Star 2020 va fi anunţat pe 2 februarie, în timpul galei.

Anul trecut, trofeul i-a revenit Letiţiei Wright, iar între câştigători se numără James McAvoy, în 2006, Tom Hardy, în 2011, şi Daniel Kaluuya, în 2018.

Nominalizările pentru gala BAFTA 2020 vor fi anunţate marţi.

Realizatorul de televiziune Graham Norton va găzdui ceremonia premiilor BAFTA din 2020, a anunţat Academia Britanică de Artă a Filmului şi Televiziunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.