Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză la vârful PSD: Contracandidata lui Dragnea se retrage

rovana plumb

Contracandidata lui Liviu Dragnea la preşedinţia PSD, de la sfârşitul anului 2015, renunţă la funcţia importantă deţinută în partid. Preşedintele Consiliului Naţional (CN) al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, pentru Agerpres, că nu va mai candida pentru un nou mandat la şefia acestui for, care se va reuni marţi la Palatul Parlamentului.

"Eu am fost aleasă pe o altă structură a Consiliului Naţional, care s-a modificat la congresul PSD din octombrie anul trecut atât în ceea ce priveşte configuraţia, cât şi modul de funcţionare. Şi mi se pare firesc ca alte colege sau colegi să preia conducerea acestei structuri. Nu voi mai candida pentru un nou mandat. Eu sunt la muncă zi de zi", a precizat Rovana Plumb.

Vezi şi: Cinci adevăruri crude despre PSD din gura ‘Câinelui de pază’ Constantin Niță

Deputatul Constantin Niţă, liderul judeţean al social-democraţilor braşoveni, a afirmat luni că "este posibilă" o candidatură a sa la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional (CN) al PSD. 

"Este posibilă. Deocamdată este o propunere şi vom vedea dacă colegii mei vor fi de acord" , a răspuns Niţă, chestionat pe acest subiect de Agerpres. 

Potrivit unor surse politice, în şedinţa de marţi a CN al PSD, s-ar putea lua în discuţie schimbarea conducerii acestui for, posibilitate ridicată în cadrul unor discuţii avute de social-democraţi la Braşov. 

Mandatul preşedintelui CN al PSD este de patru ani. Conform noii structuri, CN al PSD este compus din parlamentari, europarlamentari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de CJ, primari de oraşe, municipii şi câte trei primari ai unor comune din fiecare judeţ al ţării.

Vezi şi: Lovitură pentru PSD: Unul dintre cei mai cunoscuţi parlamentari se retrage din politică

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.