Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză pe piața media - Unul dintre jurnaliștii plecați de la Digi24 va realiza o emisiune la B1 TV

b1 tv sigla

Fostul realizator de la Digi24, Tudor Mușat, a anuța pe pagina sa de facebook că își va relua acitivitatea la B1 TV

„Cred că, mai mult ca oricând, avem multe de explicat, de întrebat, de criticat. Că jurnalistul nu e un ascultător pasiv al textelor debitate de interlocutori, lăsând publicul să se scarpine în cap nedumerit, ci trebuie să-i fie ghid, furnizându-i context și ajutându-l să-și formeze opinii. Că “echidistant” nu înseamnă să rămâi tăcut în fața derapajelor. Că jurnaliștii au datoria să treacă totul prin filtrul critic, să facă recurs la fapte și argumente și să demonteze fake news cu probe.

Citește și: Rareş Bogdan a 'explodat' când a aflat de falimentul Realitatea TV: 'E o mizerie de nedescris şi o mare lovitură dată presei'

O parte din media a eșuat în a face asta sau nu (mai) vrea. O altă parte se chinuie să continue, sub presiuni de tot felul. Fiecare are susținători și critici cu atitudini duse adeseori la extrem. Să te asociezi unui proiect, în contextul dat, pare o aventură riscantă.

În același timp, deși o bună parte dintre noi se regăsește mai degrabă în mediul online, sunt încă foarte mulți cei care își iau știrile și analizele de la TV. Și cred că și acest public trebuie reprezentat, că trebuie să-i găsească undeva pe jurnaliștii în care are încredere.

De asta mă veți găsi, de azi, la B1 TV, în fiecare seară, de la ora 20. Încercând să pun ziua în pagină, cu contextul și explicațiile necesare, cu invitați care să sporească relevanța. Ca să distingem informația utilă de zgomot și “șezătoarea” de dezbaterea pe bune.

Continuăm să ne auzim și la Europa FM, în seria zilnică “Piața Victoriei”. Iar online-ul rămâne deschis oricăror noi proiecte. Ca, din cât mai multe surse, să știm despre ce vorbim!”, a postat Tudor Mușat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.