Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză pentru sute de milioane de utilizatori! Instagram, o nouă funcție ce va revoluționa internetul

instagram

Instagram este una dintre cele mai populare aplicații pentru partajarea de fotografii și clipuri, dar va deveni și mai interesantă după o actualizare iminentă.

Aplicația de mobil pentru Instagram a permis de aproape un an doritorilor să inițieze o sesiune de live streaming. Aceasta nu este o funcție nouă și se găsește într-o varietate foarte mare de alte programe. Printr-un update ce a început să se propage la utilizatori, Instagram îți va permite să inițiezi o sesiune de streaming cu un prieten. Practic, tu vei face teleconferință cu o persoană dragă, dar toate persoanele care îți pot accesa profilul de Instagram, vor putea vedea și comenta pe parcursul sesiunii de streaming în doi.

Fanii sunt în stare de șoc! O celebră cântăreață, care făcea furori în anii 90, apel DISPERAT: 'Ajutați-mă, nu vreau să mor' / VIDEO

Ideea pare destul de simplă, dar, în același timp, reușește să fie originală. Rămâne să vedem cât de repede vor reuși cei de la Instagram să o facă disponibilă pentru marea masă a utilizatorilor rețelei sociale. Momentan, funcția se află într-o perioadă de test, dar, nu ar trebui să intârzie foarte mult, mai ales că potențialul este enorm, scrie playtech.ro.

Prin intermediul acestui nou tip de teleconferință publică în doi, ai putea să iei interviu unor personalități și întreaga comunitate de utilizatori ar putea să-ți ofere feedback în timp real. Ca implementare a funcționalității, pe parcursul unui flux video live, e suficient doar să apeși pe noua icoană din dreapta jos și să alegi să participe una dintre persoanele care îți urmărește sesiunea live. Respectivul își dă acordul că vrea să fie live cu tine și asta a fost tot. În orice moment, persoana care a inițiat sesiunea de live streaming poate elimina pe cineva din fluxul video și poate adăuga pe altcineva în schimb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.