Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ PNL a anunțat ECHIPA pe care o trimite la consultările de la Cotroceni

PNL

Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Cristian Buşoi şi Marian Petrache vor face parte din delegaţia Partidului Naţional Liberal care va merge miercuri la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni, potrivit unei comunicări oficiale a liberalilor.

"Am primit invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis. Biroul Politic Naţional a decis să îmi acorde mandat pentru aceste consultări în privinţa echipei şi a ceea ce vom discuta acolo. Mandatul nostru îl vom prezenta întâi domnului preşedinte Klaus Iohannis. Sunt două lucruri pe care PNL nu poate să le ignore şi de la care nu va face rabat. Primul este acela că o persoană condamnată definitiv nu e potrivită pentru a deţine funcţia de prim-ministru", a declarat, marţi, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului. Potrivit acesteia, al doilea lucru peste care PNL nu poate trece este ca Parlamentul să facă legi pentru anumite persoane, informează agerpres.ro.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri va avea prima rundă de consultări cu partidele care au intrat în Parlament privind formarea Guvernului. "Mâine voi avea prima rundă de consultări cu partidele politice care au intrat în Parlament. Vom vedea cum vede fiecare partid continuarea, care evident are de-a face cu formarea unui Guvern", a declarat şeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.