Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriza Revolut pentru clienții din România

Revolut
Revolut

Revolut a anunțat că a lansat eSIM în România, permiţându-le tuturor clienţilor să acceseze date mobile atunci când călătoresc în străinătate, fără a se confrunta cu întreruperi sau cu taxe de roaming neaşteptate.

Potrivit unui comunicat al băncii digitale, clienţii Revolut din România, care deţin telefoane compatibile cu tehnologia eSIM, vor putea, de luni, să-şi instaleze pe telefonul mobil acest serviciu, indiferent de tipul de plan deţinut - Standard, Plus, Premium, Metal sau Ultra.

Odată instalat, eSIM-ul le permite utilizatorilor să îşi încarce necesarul de date oriunde călătoresc, fără mai a avea nevoie de un SIM fizic şi fără să îşi folosească datele mobile incluse în abonamentul de telefonie mobilă.

Nu este necesar un SIM fizic

eSIM-urile sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor Apple şi Android 4G/5G şi sunt uşor de instalat, fără a fi nevoie să se descarce aplicaţii suplimentare sau să se folosească un SIM fizic.

"Dacă un client Revolut aterizează într-o ţară şi nu are acces la date, poate accesa în continuare aplicaţia Revolut şi poate folosi toate produsele şi funcţiile, inclusiv are posibilitatea să îşi adauge o cantitate mai mare de date mobile.

Cu eSIM-ul instalat prin aplicaţia Revolut, toţi utilizatorii Revolut, indiferent de planul deţinut, vor avea acces la date mobile. Clienţii Ultra vor putea folosi, ca beneficiu inclus în planul lor, 3 GB de date mobile pentru a fi utilizate la nivel global, cu o reîmprospătare continuă în fiecare lună", se arată în comunicat.

Este necesară instalarea ultimei versiuni a aplicației

Noul produs este disponibil pentru toţi utilizatorii cu cea mai recentă versiune a aplicaţiei Revolut, versiunea 10.14, iar preţurile per locaţie pentru 1 GB încep de la 1 euro (5 lei) şi oferta include peste 100 de ţări.

Vor fi disponibile mai multe planuri de date, care vor varia de la 1 GB până la 20 GB, iar clienţii vor avea, de asemenea, opţiunea de a alege dintre planuri de date regionale sau globale pentru a acoperi mai multe ţări cu un singur plan, se precizează în comunicat.

Revolut este o bancă licenţiată, care are în prezent 40 de milioane de clienţi în întreaga lume.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.