Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ: soția lui Victor Ponta, printre cei mai mari SPONSORI ai PSD

victor ponta daciana sarbu

Anul electoral 2016 i-a mobilizat pe liderii PSD, care au făcut donații la partid în valoare de 15 milioane de lei. Surpriza cea mare vine din partea Dacianei Sârbu, care a fost unul dintre cei mai importanți sponsori ai partidului, asta în ciuda faptului că Victor Ponta se află într-un război rece cu Liviu Dragnea, iar tatăl său, Ilie Sârbu, a ieșit din prim-planul conducerii PSD.

Victor Ponta, ATAC DUR la un ministru din Guvern: 'Bate câmpii. Sorin, fă ceva'

SURPRIZĂ! Cât de bogată este partenera președintelui PSD, Liviu Dragnea

Cea mai mare cotizaţie din rândul europarlamentarilor PSD, în valoare de 50.000 de lei, a fost achitată de către Daciana Sârbu, informează Digi24.

În topul cotizaţiilor, Daciana Sârbu este urmată de Claudia Ţapardel, cu 44.325 de lei,  de Andi Cristea, cu 36.500 de lei şi de  Emilian Pavel, cu 36.300 de lei. Pe următoarele poziţii se află Ioan Mircea Paşcu – 36.000 de lei, Ciprian Tănăsescu  - 24.380 de lei, Sorin Moisă – 23.369 de lei, Viorica Dăncilă – 21.100 de lei, Dan Nica – 15.620 de lei. Cea mai mică sumă a fost achitată de Victor Negrescu, care a cotizat la partid cu suma de 12.450 de lei, conform datelor publicate în Monitorul Oficial.

Printre cei care au cotizat consistent la partid se află opt senatori şi 22 deputaţi. Primele patru locuri sunt ocupate de parlamentari de Hunedoara: senatorul Cornel-Cristian Resmeriţă (56.500 lei) şi deputaţii Laurenţiu Nistor (56.800 lei), Natalia Intotero (55.800) şi Ilie Toma (50.000). Un alt deputat de Hunedoara, Petru-Sorin Marica a plătit cotizaţii care însumează 20.000 de lei.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.