Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ totală: Ce legătură are un senator UNPR cu cazul lui Sorin Oprescu

sorin oprescu agerpres

Sorin Oprescu a ajuns după gratii, după ce judecătorii de la Tribunalul București au acceptat cererea de arest prevetiv a DNA. Necazul lui Oprescu poate să fie bucuria unui alt personaj important. Ilie Năstase a luat, se pare, o decizie de zile mari. Mai exact, odată cu scandalul în care este implicat Sorin Oprescu, acuzat de procurori că ar fi luat o mită de 25.000 de euro, fosta glorie a tenisului mondial ar fi decis sa se implice într-o afacere nu tocmai comodă.

Ilie Năstase, cel mai valoros jucător de tenis al României din toate timpurile, este, în aceste momente, senator al României din partea UNPR, dar asipiră la un alt scaun.

Mai exact, la viitoarele alegeri pentru funcţia de primar general al Capitalei, se pare că formaţiunea politică al cărui membru este Ilie Năstase intenţionează să-l arunce în luptă pe fostul tenisman, care, după cum se ştie, a mai cochetat în 1996 cu această funcţie, fiind atunci învins, în ”finală”, de Victor Ciorbea. Nasty, spun colegii săi de partid, este cel care are destul carismă pentru a putea fi reprezentantul care să conducă destinele a două milioane de români.

,,In cazul in care Cristian Popescu Piedone va decide sa nu candideze la functia de Primar General al Capitalei, atunci, Ilie Nastase este omul in care ne vom pune toate sperantele. Este o personalitatea iubita de romani care, cu siguranta, ar face multe pentru bucuresteni,,, a spus un lider UNPR pentru Spynews.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.