Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză transformată în tragedie: Costumat în Moş Crăciun, un tânăr rus a căzut de la etajul 24 al unei clădiri, în fața soției și a copilului / VIDEO

captura video
accident craciun rusia

Surpriză transformată în tragedie: Costumat în Moş Crăciun, un tânăr rus a căzut de la etajul 24 al unei clădiri, în fața soției și a copilului

Surpriză transformată în tragedie, în Rusia. Un bărbat costumat în Moș Crăciun a murit în mod tragic, după ce a căzut de la etajul 24 al unui bloc. Bărbatul, care era un alpinist cu experiență, voia să le facă o surpriză copiilor care locuiau în acel bloc, inclusiv familiei lui. A căzut spre moarte în fața familiei sale care a privit șocată întregul incident, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul, un alpinist cu experiență, intenționa să uimească copiii adunați în jurul unui pom de Crăciun coborând de pe clădirea înaltă. Dar surpriza s-a transformat într-o tragedie, când acesta a căzut de la etajul 24 al clădirii, potrivit Express. Nu se cunoaște încă motivul care a produs accidentul.

Alpinistul s-a prăbușit pe o structură acoperită cu zăpadă de la primul etaj al clădirii, ceea ce i-a ferit pe copii să vadă cadavrul. Soția și copilul bărbatului erau și ei prezenți și au privit înmărmuriți întregul incident.

Nu toți cei care au văzut întregul incident au înțeles imediat ce s-a întâmplat la clădirea rezidențială din Chelyabinsk, un oraș din centrul-vestul Rusiei, aproape de Urali. În mod șocant, mulți au continuat să se distreze, pentru că nu au înțeles că totul a fost un final tragic pentru bărbat, și nu o cascadorie.

„Toată lumea se distra și nimeni nu putea să creadă că se va întâmpla asta. M-am gândit până în ultimul moment că este un fel de manechin, că este o farsă. Petrecerile au continuat. La început nu a existat nicio bănuială că aceasta este o tragedie”, a declarant un martor.

Firma care se ocupă de administrarea complexului rezidențial şi care a organizat evenimentul și-a cerut scuze pentru incident și l-a descris pe bărbat drept „specialist, cu experiență”.

„Sărbătoarea de astăzi s-a transformat într-o nenorocire monstruoasă. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a ajuta poliția să înțeleagă motivele și să nu permitem niciodată să se mai întâmple acest lucru”. A fost, au mai spus ei, un „incident complet imprevizibil”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.