Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză uriașă la Australian Open: Venus Williams, finalista ediţiei trecute, a fost eliminată în primul tur

Venus Williams

Americancele Venus Williams, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, finalista ediţiei precedente, Coco Vandeweghe, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 10, şi Sloane Stephens, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, au fost eliminate, luni, în primul tur al Australian Open.

Williams, 37 de ani, finalistă în 2003 şi 2017, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 7-5, de elveţianca Belinda Bencic, locul 78 WTA, fostă numărul 7 mondial. Jucătoarea de 20 de ani s-a impus într-o oră şi 53 de minute, anunță News.ro.

Citește și: Irina Begu a produs o surpriză MARE la Australian Open: Românca a învins una dintre favorite, după un meci INCENDIAR

Coco Vandeweghe a fost şi ea eliminată în prima manşă, de Timea Babos din Ungaria, locul WTA, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, într-o oră şi 46 de minute.

Continuă forma slabă arătată de campioana de anul trecut de la US Open, Sloane Stephens. Ea nu a câştigat niciun meci după ce a ridicat trofeul la New York. Ultima înfrângere a suferit-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-7 (2), 2-6, în faţa chinezoaicei Shuai Zhang, locul 34 WTA, după un meci de aproape două ore.

O altă favorită, Domonika Cibulkova din Slovacia, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, a pierdut, cu scorul de 6-2, 6-2, în faţa sportivei din Estonia Kaia Kanepi, locul 79 WTA, după un meci de o oră şi jumătate.

Toate aceste favorite nu erau pe jumătatea de tabloul a Simonei Halep, locul I WTA, ci pe cea a danezei Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 2 la Melbourne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.