Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză URIAȘĂ la Madrid - Două favorite au fost deja eliminate în primul tur! Simona Halep intră azi în forță

Doartenis
Simona Halep

Meciurile de pe tabloul principal al turneului final de la Madrid au debutat sâmbătă, iar două favorite au fost deja eliminate în primul tur. Simona Halep va intra în competiţie astăzi, în jurul orei 15:30, contra rusoaicei Margarita Gasparyan (65 WTA), conform Mediafax.

Aryna Sabalenka, a zecea favorită a întrecerii, a fost eliminată de experimentata Svetlana Kuznetsova (33 de ani), ajunsă pe locul 109 WTA. Bielorusa a pierdut în minimum de seturi, scor 5-7, 4-6, după aproape două ore de joc. De asemenea, Anett Kontaveit (15 WTA) a părăsit turneul de la Madrid după doar un joc. Estona a pierdut contra Aliaksandrei Sasnovich (34 WTA), în ciuda faptului că şi-a adjudecat primul set la zero. Sasnovich a revenit şi s-a impus cu 6-3, 6-2.

Sondaj CURS - Românii consideră că țara merge într-o direcție greșită, dar nu sunt foarte interesați de alegeri

În schimb, celelalte jucătoare din top 10 WTA şi-au respectat statutul de favorită. Ashleigh Barty (9 WTA) nu i-a dat nicio şansă Dariei Gavrilova, scor 6-1, 6-2, Petra Kvitova (2 WTA) a trecut tot în minimum de seturi de Sofia Kenin, 6-1, 6-4, în timp ce Kiki Bertens (7 WTA) a avut o misiune facilă cu Katerina Siniakova, scor 6-3, 6-2.

Simona Halep (3 WTA), câştigătoare pe zgura din capitala Spaniei în 2016 şi 2017, debutează astăzi la turneul de la Madrid, unde o va înfrunta pe Margarita Gasparyan (65 WTA). Tot azi vor intra în competiţie şi celelalte două românce rămase pe tabloul de simplu. Sorana Cîrstea (93 WTA) va avea o misiune dificilă contra americancei Madison Keys (14 WTA), în timp ce Mihaela Buzărnescu (29 WTA) va primi replica australiencei Ajla Tomljanovic (43 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.