Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - A apărut a treia aripă în PSD și Pro România

variante

În PSD a început să se creioneze o grupare a parlamentarilor care ar alege o a treia cale în actualul blocaj politic.

Unii lideri PSD vor alegeri anticipate. Alți lideri PSD se gândesc să țină interimar Guvernul demis Ludovic Orban până la toamnă. Există însă o categorie de parlamentari care se gândesc la altă soluție.

Chiar dacă liderul interimar PSD Marcel Ciolacu și liderul Pro România, Victor Ponta, au declarat public că ei nu vor vota niciun guvern liberal, surse parlamentare au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca exista o echipa consistenta de parlamentari atat din PSD cat si din Pro Romania care ar vrea ca partidele lor sa voteze un guvern liberal. Ce îi unește pe acești parlamentari? Nu se tem nici de anticipate nici de orice altă variantă pentru că și-au negociat în partidele lor un nou mandat.

STIRIPESURSE.RO a stat de vorbă cu unul din acești parlamentari și iată cum vede lucrurile: „Eu am asigurat un loc eligibil la parlamentare, mi-am rezolvat. De data asta sunt în stare să le votez (liberalilor, n.red) Guvernul numai să văd cum își rup gâtul. Ei vor anticipate că nu știu cum să facă să ia măsuri de austeritate și nu pot lua nicio decizie pentru că în Parlament sunt legați de mâini și de picioare. Nu vor să dea bani pentru alocații, nu vor să dea bani pentru pensii. Să vadă românii ce înseamnă guvernare de dreapta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.