Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Aripa Tăriceanu joacă la rupere: Elefantul din cameră nu e Ponta!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu nu demisionează din fruntea partidului, vrea excluderea din partid a membrilor care acceptă funcții de la PSD și este pentru continuarea colaborării la prezidențiale și în Parlament cu Pro România, au zis surse din ALDE pentru STIRIPESURSE.RO. Tăriceanu le-a transmis colegilor săi că toți membrii „serioși” de partid vor rămâne în ALDE și situația o să se calmeze în partid.

Tăriceanu le-a zis celor din ALDE că s-a retras din cursa prezidentiala pentru ca Mircea Diaconu are mai multe sanse decat el sa ia voturi de la electoratul PSD, ca poata sa rupa si voturi de pe dreapta si o sa ia voturi si din bazinul nationalist. Mai mult, a vrut sa demonstreze ca ALDE nu a iesit de la guvernare din cauza candidatului la prezidentiale, lucru care ar fi riscat sa arunce asupra partidului stampila de oportunisti, zic surse din partid.

În cercul lui Tăriceanu se mai discuta ca sunt gresite atacurile la Victor Ponta si Pro Romania. 'PSD ne atacă, nu Ponta. PSD vrea să ne ia oamenii. Noi nu vedem elefantul din cameră?', spune un lider ALDE.

Tăriceanu mizează pe faptul că Iohannis nu o să numească miniștrii propuși de Dăncilă din rândul ALDE și că în acel moment o să închidă agitatia din partid.

Filialele Dolj, Gorj, Prahova, Suceava, Timis, Olt, Oradea, ar vrea să se organizeze un Congres ALDE pentru schimbarea conducerii și revenirea la guvernare.  Filialele din Giurgiu, Constanta, Bihor, Iasi, Hunedoara si Buzau se numără printre susținatorii lui Tariceanu.

Citește și: Moțiunea de cenzură, runda 2 de negocieri. Ludovic Orban: I-am înțeles pe Pro România. Nu o să așteptăm până la calendele grecești .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.