Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Baronul PSD care a întors-o din drum pe Viorica Dăncilă: de ce nu mai DEMISIONEAZĂ

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, părea că ajunsese la o înțelegere cu echipa lui Marcel Ciolacu și urma să demisioneze în ședința Comitetului Executiv. Negocierile purtate acasă la Viorica Dăncilă s-au dat însă peste cap, în cursul nopții trecute.

Citește și: SURSE Dăncilă nu cedează fără luptă: negocieri de ultima oră în PSD

Surse convergente ne-au explicat că Viorica Dăncilă a fost ulterior abordată de alți oameni care n-au primit ceea ce își doreau la masa plină de bucate întinsă de Marcel Ciolacu.

Conform surselor noastre, Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu și omul cu cele mai bune rezultate la prezidențiale dintre liderii PSD, este cel care a întors armele. Bădălău, inițial în tabăra Ciolacu, s-a răzgândit în momentul în care ar fi văzut că noul pol de putere din PSD îl lasă în afara jocului. Se pare că Bădălău își dorea una dintre funcțiile de președinte executiv, dar aceasta nu i-a fost oferită.

După ce a întors armele Niculae Bădălău, automat și alți lideri PSD au întors armele. Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, care în cursul serii trecute fuseseră convinși să demisioneze, dimineață erau de cu totul altă opinie și au strâns rândurile în jurul noii echipe, Bădălău-Dăncilă.

În ședința Comitetului Executiv se intră cu două tabere extrem de puternice fiecare. Se va da o bătălie dură între sferele de influență din PSD și se anunță o ședință cu adevărat incendiară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.